Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Proeflokaal Zuiders B.V. Proeflokaal Zuiders B.V.

Je gaat in eerste instantie mee helpen bij de voorbereidingen (mise en place) en het maken van de gerechten aan de 'koude' kant. Als je wilt en je laat zien dat je het kan, dan kun je steeds meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgen bij de mise en place en de bereiding van gerechten. Uiteraard leer je daarnaast alle aspecten van de keuken kennen zoals voorraadbeheer, hygiƫne en eventueel het plaatsen van bestellingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent: Enthousiast, Gastvrij en Sociaal; Stressbestendig en Flexibel; Zelfstandig maar wel een Teamplayer; Je bent flexibel en beschik je over goede sociale vaardigheden; En je bent vooral creatief met en gepassioneerd over eten.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden je: Een kans om mee te denken op je vakgebied, je te ontwikkelen als persoon en professional; Een prettige werksfeer omdat je komt te werken in een jong en dynamisch team; Ten opzichte van andere restaurants bieden wij gunstige werktijden, wij zijn namelijk dagelijks tot 20.00 uur en alleen op vrijdag tot 22.30 uur geopend; Wij bieden arbeidsvoorwaarden volgens de horeca cao; Je bent 1 dag in het weekend vrij!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder