Zelfstandig werkend kok

STOKED jong en energiek iemand om ons keuken team te versterken

Je wordt begeleid in de keuken door de chef, sous-chef en zelfstandig werkend. Je draait op de verschillende parties mee. Wij maken in de keuken alles zelf, van sausen tot garnituur en hier kan je dus een hoop leren. Daarnaast leer je met de houtskoolgrill te werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

wij zijn een relatief nieuw restaurant met een eigen stijl en smaak, altijd op zoek naar vernieuwingen en leuke ideeën. past dat bij jou kom dan ons keuken team versterken met jou inbreng, ideeën en skills.

Wat biedt het bedrijf?

Bij STOKED heb je de unieke kans om mee te bouwen aan een relatief nieuw restaurant. Maak deel uit van een jong en ambitieus team. De setting is relaxt, maar wij streven wel naar de hoogste kwaliteit. Er is een hoop kennis binnen het team en je kan veel leren over het koks vak en alles eromheen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder