Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel F&B Stagiair(e)
Ben jij een gedreven horecatopper die niet alleen de fijne kneepjes van het vak wil leren, maar ook de ambitie heeft om door te groeien? Wil jij ervaren hoe het is om een restaurant soepel te laten draaien en te zorgen voor een topservice? Dan is deze stage echt iets voor jou! Wat ga je doen? - Verwelkomen van gasten en begeleiden naar hun tafels; - Opnemen van bestellingen; - Serveren van gerechten en drankjes; - Afruimen van tafels en zorgen voor een nette en schone omgeving; - Samenwerken met collega's om een vlotte service te garanderen. Tijdens jouw stage leer je hoe je een uitstekende gastbeleving creëert en hoe je collega's motiveert om samen topresultaten te behalen. Je krijgt een breed takenpakker waarbij je meewerkt op de werkvloer én inzicht krijgt in de bedrijfsvoering.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat verwachten we van jou? - Je volgt een opleiding in de richting van horeca, hospitality of toerisme; - Je hebt een passie voor gastvrijheid en service; - Je bent leergierig en wilt jezelf ontwikkelen binnen de horeca; - Je werkt graag in een teamverband en je weet wat aanpakken is; - Je hebt de ambitie om door te groeien, bijvoorbeeld als manager of zelfstandig ondernemer.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij? - Een stagevergoeding van €18,46 per gewerkte dag; - Begeleiding en training gericht op jouw persoonlijke groei; - Meedelen in de fooi, bovenop je stagevergoeding; - Reiskostenvergoeding na de eerste 5 kilometer per enkele reis; - Een groot team, waardoor er genoeg ruimte is om door te groeien; - Personeelskortingen bij Van der Valk hotels en leuke kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en veel meer via Benefits at Work.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten