Manager / ondernemer horeca

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel Stagiair(e) Evenementen & Banqueting

De Cantharel blijft een geliefde bestemming in de regio, en wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) om ons Evenementen & Banqueting team te versterken! In ons team draait alles om het creëren van unieke, onvergetelijke ervaringen voor onze gasten en jij kunt daar een belangrijke rol in spelen. Ben jij klaar om je stempel te drukken in de bruisende wereld van evenementen & banqueting? Als stagiair(e) Evenementen & Banqueting bij de Cantharel ben jij mede- verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van onze bijeenkomsten en evenementen. Ons hotel kent verschillende vergader locaties en mogelijkheden voor diverse soorten events. In samenwerking met het team zorg jij voor een indrukwekkende, zorgeloze ervaring voor de gast. Wij zoeken een energieke teamspeler met een flexibele instelling en een positieve werkhouding. Representativiteit en gastvrijheid zijn voor jou vanzelfsprekend.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat heb jij te bieden? Je komt in een gezellig team te werken waar wij vrolijkheid, enthousiasme en een hands on mentaliteit erg waarderen. - Je bent enthousiast, vrolijk , verzorgd en gastvrij; - Je hebt oog voor detail; - Je volgt een opleiding in de richting van horeca, evenementen, hospitality of toerisme; - Je hebt een passie voor gastvrijheid en service; - Je bent leergierig en wilt jezelf ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? - Een stagevergoeding van €18,46 per gewerkte dag; - Goede begeleiding door onze professionals; - Meedelen in de fooi, bovenop je stagevergoeding; - Reiskostenvergoeding na de eerste 5 kilometer per enkele reis; - Kortingen bij onze bedrijven en verblijven in alle Van der Valk Hotels; - Toegang tot ons Benefits at Work platform waar je als Van der Valk medewerker korting krijgt op merken zoals, Adidas, Philips, JBL, Walibi en nog veel meer!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder