Sjiek aan de Amstel All-Round stage, laat je verrassen!
De student of werknemer zal alle werkprocessen uitvoeren onder begeleiding van de leermeester/ondernemer. In de bediening werken we met minimaal 2 horecatoppers overdag tot 7 op een weekend-avond. Als leidinggevende in de bediening heb je een ontzettend leuke en afwisselende baan. Je leert om je opgedane kennis over te dragen aan andere enthousiaste collega's. Daarnaast leren we jou de kneepjes van het vak en nemen we je mee op reis richting leidinggeven en/of ondernemerschap. Grande Brasserie Sjiek aan de Amstel in het oude dorp van Uithoorn verbindt dorpse charme met stadse allure. Je kunt bij Sjiek lunchen, dineren en gezellig borrelen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Gastgerichtheid Afstemmen van eigen inspanningen op de behoeften en wensen van gasten. Hoffelijk, voorkomend en welgemanierd naar anderen, biedt ook ongevraagd extra service, vermijdt uitspraken als “nee, dat kan niet of het is druk” zonder uitleg. Betrokkenheid Oppakken van opdrachten en taken, tonen van betrokkenheid en goede wil om gestelde doelen te bereiken, zoeken naar (betere) alternatieven. Persoonlijke competenties Initiatief nemen Gericht zijn op het overgaan tot handelen, tot het ondernemen van acties vanuit eigen kracht en niet langer wachten (op anderen) dan noodzakelijk is. Orde, netheid en veiligheid Zich met zorg en aandacht houden aan de regels en voorschriften omtrent orde, netheid en veiligheid. Aanpassingsvermogen Doelmatig blijven handelen door zich aan te passen aan veranderde omstandigheden, taken, verantwoordelijkheden en/of mensen.
Wat biedt het bedrijf?
Een salaris passend bij jou kennis en ervaring. Een prettige werksfeer in een top restaurant waarin jouw inbreng het verschil kan bepalen. Wil jij ook werken in een inspirerende en dynamische werkomgeving?
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan