Leidinggevende bediening

Saam SAAM restaurant zoekt toptalent!

We leren je alle facetten van het vak zoals wij die uitvoeren, zodat je uiteindelijk zelfstandig je werk kan uitvoeren. Van het schakelen met aandeelhouders, het maken van roosters, het inwerken van nieuwe collega's, maar ook het juist afscheid nemen van collega's indien dit gebeurd. Hoe je een hecht team bouwt en dit laat uitstralen op de gasten die in het restaurant zijn. Maar natuurlijk ook de dagelijkse activiteiten zoals de dag opstart, tot het poleren van glazen, tafels opdekken, gasten ontvangen en placeren, tot het uitschenken van de wijnen en serveren van gerechten. Je gaat het allemaal leren in je eigen werktempo. Uiteindelijk zal je zelfstandig alle werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Hire for attitude, train for skills! - Je bent enthousiast en leergierig. - Je hebt ervaring in de bediening in een (top)restaurant. - Je bent gastvrij en hebt oog voor detail. - Je bent stressbestendig, flexibel, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, kan zelfstandig werken maar werkt ook goed samen in een team. - Je spreek zowel Nederlands als Engels, en/of één van de elf talen die gesproken worden in Zuid-Afrika is bonus!

Wat biedt het bedrijf?

- Leren van een ambitieus team dat aangestuurd wordt door Koen van der Plas, die eerder werkte bij Inter Scaldes*** (Kruiningen) en Kasteel Heemstede*, Margot Janse, die eerder werkte bij Le Quartier Français (Zuid-Afrika), Jasper Hermans (Aan de Poel**, Basilica*, Olivo*) en Thomas Kooijman (Bar Alt, Mos*, Aan de Poel**).. - Een fulltime of parttime-overeenkomst. - Een 4-daagse werkweek. - Persoonlijk trainings- en ontwikkelingsprogramma. - Reiskostenvergoeding volgens de wettelijke regeling - Opbouw in Pensioenfonds Horeca & Catering - 6 Weken aan vakantiedagen. - Bedrijfskleding. - Een veilige, plezierige en vriendelijke werkomgeving waar eigen initiatief op prijs wordt gesteld. - Elk kwartaal een kwartaalmeeting met een gezellige afsluiter!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder