Amsterdam The International Golfclub
Ben je opzoek naar een gezellige en interessante stageplek? Dan biedt The International de juiste plek om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn een golfbaan met daarbij horeca op hoogstaand niveau, wij hebben een mooie menukaart en een hele diverse wijnkaart. The International is een private member golfclub, wat inhoud dat wij geregeld deze gasten zien terugkeren. Hou jij van persoonlijk contact met gasten, dan is The International de juiste plek. Wij zijn 7 dagen per week geopend van 08:00 tot 24:00 uur, jouw diensten zullen dus tussen die tijden zijn. Je zal meedraaien in een gezellig team, de werkzaamheden bestaan o,a uit: MEP maken, servies draaien, gasten verrassen met kennis en kunde met een glimlach, meedenken over acties/thema's. Ook verzorgen wij catering in de baan voor evenementen en toernooien, denk hierbij aan live cooking op de ofyr met een bijpassend drankje.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Oog voor detail • Leergierig • Enthousiast • Stressbestendig • Pro- actief
Wat biedt het bedrijf?
• Fijne sociale werkplek • Wij helpen je graag beter te worden in het vak • Kans op vaste aanstelling • Inspirerende werkplek • Gemotiveerde collega's • Afwisselende werktijden
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken