Pestana Amsterdam Riverside Kom jij ons team versterken als aankomend professional in een internationale omgeving?
Wij hebben diverse stage plaatsen beschikbaar voor enthousiaste stagiaires die in een internationale omgeving willen werken aan hun toekomst. Stages kunnen zijn in de volgende vakgebieden: - Front Office / Receptie - Guest Relations - Restaurant - Bediening - Keuken - Assistent F&B Manager neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Naar wie zijn wij op zoek?
De studenten moeten beschikken over een gastgerichte instelling waarin de gast centraal staat. We hebben tot doel elke gast tevreden en blij naar huis te laten gaan. Daarnaast is een leergierige instelling belangrijk en is een goed niveau engels een must aangezien de student in een internationale omgeving komt te werken met veel internationale gasten en collega's
Wat biedt het bedrijf?
Naast een vakgerichte opleiding bieden wij diverse trainingen aan die jou en je collegas helpen om nog gastgerichter te gaan werken. Uiteraard zijn er ook diverse andere trainingsmogelijkheden zoals het halen van sociale hygiene, BHV, leermeester, etc. Alles in overleg natuurlijk. Na het dienstverband als stagiaire/leerling bieden wij bij goed functioneren de mogelijkheid om bij ons in dienst te komen. Hierbij hebben wij diverse (internationale) doorgroeimogelijkheden en trainingskansen voor korte en lange periodes in Zuid Europa, Afrika, Amerika en Zuid Amerika.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat