Leidinggevende bediening

Maritim Hotel Amsterdam

Als F&B Trainee draai je mee met het service team. Je draait mee in al onze F&B outlets, van het verzorgen van luxe buffetten tot het serveren van de mooiste gerechten in ons fine-dining restaurant. Overal krijg je iets van mee! Restaurant Loef is ons luxe buffet restaurant met live cooking stations. In Loef serveren wij het ontbijt voor onze hotelgasten en verzorgen wij luxe lunch- en dinerbuffetten voor (banqueting) groepen. Ons Japanse concept, restaurant Kazue, is het restaurant waar wij door middel van natuurlijke producten de heerlijkste Japanse gerechten serveren. In het Wiener Café, ook wel bekend als de huiskamer van het hotel, serveren wij a-la-carte ontbijt, lunch en diner met een Oostenrijkse twist, maar hier kan je ook terecht voor de lekkerste taarten. En tot slot, ons fine-dining restaurant, restaurant Noord, dat te vinden is op onze 32e verdieping. In Noord werken wij met lokale producten onder het nom van “what you see is what you get”.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een proactieve leerling die graag wil leren en groeien aan het begin van jouw carrière. Je bent enthousiast om iedere dag onze gasten te helpen met al hun mogelijke wensen en daarnaast ben je een echte teamplayer. Communicatie is een van jouw krachten en je probeert altijd om de ‘guest experience’ te optimaliseren, vanaf de aankomst tot vertrek sta jij voor hen klaar.

Wat biedt het bedrijf?

Maritim Hotel Amsterdam is het nieuwste hotel van Amsterdam, die haar deuren midden 2024 opent. Het hotel heeft 579 hotelkamers verspreidt over 33 verdiepingen met 25 evenementen ruimtes in verschillende grootte waaronder twee balzalen. Daarnaast vind je 5 bruisende horecagelegenheden waaronder een rooftop restaurant en bar met een prachtig uitzicht over heel Amsterdam. M’IJ Spa & Retreat samen met de 24/7 shop local winkel maken het hotel compleet.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder