Leidinggevende bediening

Hilton International Nederland B.V. Food & Drinks Stagaire

Onze Food & Beverage afdeling bestaat uit verschillende onderdelen zoals: - Roberto's restaurant waar we ontbijt, lunch en diner serveren. - Half Moon Lounge en Garden Terrace waar we drankjes en eten serveren. - In Room Dining; Food & Beverage service aan onze gastenkamers. - Issimo; onze koffiebar. - Banqueting; onze conferentie- en evenementenafdeling. Afhankelijk van jouw interesse en geschiktheid zal je tijdens je stage worden toegewezen aan één (of meer) van deze afdelingen. Je zult verantwoordelijk zijn voor de food & beverage operatie binnen deze afdelingen, terwijl je zorgt voor uitstekende gastvrijheid en gasttevredenheid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vereiste vaardigheden en competenties • Servicegericht • Gastvrije houding • Uitstekende communicatieve vaardigheden • Commerciale mindset • Spreekt basis Nederlands en vloeiend Engels • Hotelschool of Toerisme opleiding is een pre • Stage moet onderdeel zijn van een huidige opleiding • Is zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar voor vroege en late diensten

Wat biedt het bedrijf?

Naast dat we zijn uitgeroepen tot een Great Place to Work in de categorie Grote & Multinationale werkplekken, bieden we je het volgende: Een stagevergoeding, inclusief huisvestingsvergoeding, van 800 euro per maand, op basis van een Full-time stage. • Een intensieve trainingsperiode en een persoonlijk ontwikkelingsprogramma • Mogelijkheden voor interne overplaatsing en promotie • Medewerkerskorting op Hilton Worldwide hotelkamers via ons internationale Hilton reisprogramma • Medewerkerskorting van 50% op Food & Beverage bij Hilton Worldwide hotels • Deelname aan sportevenementen zoals Dam tot Dam, beachvolleybal en voetbalwedstrijden • Jaarlijkse teamuitjes, personeelsfeest en driemaandelijkse teamlidforums • Een jong en dynamisch team met een work hard/play hard mentaliteit die plezier heeft in het werk

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder