Leidinggevende bediening

Spaghetteria Amsterdam De Pijp Enthousiaste leergierige assistent manager gezocht!

Sinds de oprichting in 2012 is Spaghetteria uitgegroeid tot een restaurant concern met 11 vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Volgens geheel traditionele wijze produceren wij onze eigen verse pasta die in de restaurants wordt geserveerd door professionele en gezellige teams. Wij werken met een dagelijks wisselend menu van 7 verschillende pasta’s, antipasti, een aantal bijgerechten en onze welbekende tiramisu en sgropinno. Spaghetteria is een ambitieus en groeiend bedrijf dat bekend staat om haar eigenwijze karakter en werkwijze. Wij zijn sterk in het begeleiden van nieuw personeel en zien graag personeel doorgroeien binnen het bedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Spaghetteria zoeken we leergierige, enthousiaste en gedreven kandidaten die passie hebben voor horeca en gastvrijheid. Je vindt het leuk om hard te werken in een energieke omgeving, houdt van samenwerken en bent niet bang om initiatief te nemen. Of je nu in de keuken staat of op de vloer, je bent altijd gastvrij en hebt oog voor detail. Veel ervaring is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Wij geloven dat je het vak vooral leert door te doen. Wat we wel belangrijk vinden, is een positieve instelling en de wil om te groeien. Want bij Spaghetteria krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en echt onderdeel te worden van ons team, maar dat begint bij de juiste motivatie.

Wat biedt het bedrijf?

Werken bij Spaghetteria betekent meer dan alleen een baan. Het is onderdeel worden van een hechte club met een gedeelde passie voor goed eten en gastvrijheid. Bij ons kun je rekenen op: • een gezellige en energieke werksfeer waarin je je snel thuis voelt; • een goed salaris en goede fooi bovenop je loon; • 50% korting bij al onze vestigingen; • 25% korting bij TrainMore; • een verantwoordelijke functie binnen een groeiend en ambitieus bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden; • én een legendarisch jaarlijks uitje dat je niet wilt missen!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder