Kok

Bistro aan de werf Culinaire leerplaats Utrecht

Bij ons kom je in een jong team en internationaal team bestaande uit studenten en echte vakkrachten. Je leert samenwerken, plannen, bestellingen controleren en bestellen, menu engineering en uiteraard de dagelijkse gang van zaken zoals de MEP en het meegeven van verschillende koude en warme gerechten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Energiek, Doorzetter en creatieveling

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden doorgroeimogelijkheden en verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder