Zelfstandig werkend kok

BUNK Hotels Utrecht Stagiair Zelfstandig Werkend Kok

Zoals ze zeggen: liefde gaat door de maag en jij bent klaar om de gasten verliefd te laten worden op Bunk. Je bent een echte foodie en een mensenmens die niet kan wachten om je vaardigheden te laten zien vanuit onze open keuken. Alle basistechnieken in de keuken die ken je al, ook ontvangt graag feedback waarmee je gelijk aan de slag gaat. Van zelfstandig recepturen volgen en uitvoeren tot het ontwikkelen en implementeren van gerechten; dat is na jouw stage allemaal een eitje. Ook verdiep je je in verschillende kook-en bereidingstechnieken en leer je alle ins- en outs over HACCP. Daarnaast leer je alles over wat er in de keuken gebeurt, je weet ook hoe de organisatie en het beleid van de keuken in elkaar zitten, hoe de keuken op financieel vlak in elkaar zit en wat de beste manier is om leiding te geven. Ook heb je aan het einde van je stage de volledige controle over je eigen partie en stuur je moeiteloos andere koks aan om te zorgen dat je partie vlekkeloos kan draaien.

Naar wie zijn wij op zoek?

sociaal, gastgericht, stressbestendig, initiatiefrijk

Wat biedt het bedrijf?

Flexibele werktijden Dagelijkse maaltijden en oneindig veel koffie en thee Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen Korting bij Bunk op eten, drinken en slapen (in alle vestigingen) Gratis toegang tot de culturele events van Bunk Maandelijkse MaMiBo Toegang tot OpenUp - support voor mentale gezondheid

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder