Manager / ondernemer horeca

Hampton by Hilton Utrecht Centraal Station Front Office Internship at the Hampton by Hilton Utrecht

Front Office internship. Eventual goal to be able to fully understand and be able to do shifts. Learn how to check in and out, assist guests, advise them, and make hem feel welcome.

Naar wie zijn wij op zoek?

Be yourself :)

Wat biedt het bedrijf?

Zoals eerder benoemd is het het doel dat de stagiair opgeleid word tot Front Office medewerker. Er moet uiteindelijk dus geen verschil meer zitten tussen stagiair en medewerker. Lukt dat? Dan zouden wij het erg leuk vinden als je bij ons in dienst komt na je stage. Meeste van onze stagiaires blijven na hun stage voor een paar uurtjes/dagen per week naast school bij ons werken.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder