Manager / ondernemer horeca

Hotel Mitland Een stage met doorgroeimogelijkheden? Kies dan voor Natuurlijk. Duurzaam. Mitland.

Koffie halen? Nee, dat doen wij zelf. Jij mag tijdens je stage concentreren op het grotere plaatje. Ben jij op zoek naar een stage binnen een groot bedrijf met verschillende faciliteiten zoals het vergadercentrum, bowling, restaurant, brasserie en nog veel meer? Dan ben je bij Mitland aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiaire. Jij vindt het leuk om het verschil te maken voor onze gasten, dit doe je door je flexibele houding, servicegerichtheid en enthousiasme. Wat ga jij doen? - Je leert werken in een restaurant en in een hotel. - Je krijgt te maken met hotelmanagement en reserveringssystemen. - Je leert leiding geven aan medewerkers. - Je leert letten op kwaliteit en op hygiƫne, want dat is belangrijk voor een goedlopende horecazaak. - Natuurlijk leer je ook inkoop en de administratie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat neem jij mee? - Je hebt dienstverlening hoog in het vaandel staan en laat dit ook zien - Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. - Je bent flexibel, representatief, weet waar service om draait en je bent enthousiast - Altijd handig je woont in de buurt van het hotel! - Je werktijden zijn maximaal 8 uur per dag.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Mitland krijg jij als stagiaire echt de verantwoordelijkheid binnen jouw afdeling en zorgen wij ervoor dat jij uitstekend wordt begeleid. Jij bent namelijk volledig onderdeel van Team Mitland! Wij bieden je natuurlijk een stagevergoeding, daarnaast zorgen wij voor regelmatige werktijden in aaneengesloten diensten. De mooiste, duurzaamste werkomgeving in Utrecht met een gedreven en professioneel team! Heb jij interesse in deze functie en wil jij net als ons tevreden hotelgasten met een glimlach? Ben je overtuigd? Solliciteer direct.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder