Leidinggevende bediening

Il Pozzo Ambitieuze Student gezocht!

Beste Student, Bij Il Pozzo werken is uiteraard geen makkelijke taak! met plek voor meer dan 600 gasten! zorgen wij ervoor dat jij alles leert van drankjes tot het serveren van gasten! Dit wordt in de gaten gehouden door een leermeester die dit al 20+ jaar doet! Vind je het leuk om met een Italiaans sfeer te gaan werken? Stuur ons gerust een mail naar Info@ilpozzo.nl met een motivatie brief en eventueel een cv!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een student met een oog voor detail? of iemand die meer houdt van problemen oplossen? Slechte vaardigheden bestaan niet! Alles heeft zijn plek en taak, of het nou nu of later is het komt altijd van toepassing. Mocht je geen zelfvertrouwen hebben in je skills. Dan helpen wij jou daarbij! Wij willen ervoor zorgen dat jij later studenten kunt trainen en uiteindelijk je eigen horeca restaurant kan openen!

Wat biedt het bedrijf?

1.Een sfeervolle leerplek 2.Betaalde stage 3.Docent met 20+ jaar aan ervaring in het vak!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder