Leidinggevende bediening

Le Jardin Enthousiaste aanpakker gezocht die gek is van groenten..

Koken met groenten en kruiden is ons uitgangspunt. Het liefst met groenten van het seizoen en laten ons inspireren door het product en complementeren dit met liefde, passie, vakkennis van de Franse keuken en ‘zo nu en dan’ een mooi stukje vlees, vis of gevogelte. Niet voor niets zijn wij gekomen met de term; ‘Groentenomie’; de kunst van lekker eten en drinken met groenten als uitgangspunt. Le Jardin biedt een persoonlijke, attente en gastvrije eetervaring voor gasten waarbij de middag of avond draait om ‘Groentenomie’. Vanuit jarenlange keukenervaring en serviceniveau van eetcaf tot sterrenzaak, is dit project geboren met passie, plezier en interesse voor ons vak. Waarbij jij een belangrijke rol speelt

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij hebt aandacht voor sfeer (maken) en smaken presenteren en zorgt ervoor dat de verwachtingen van onze gasten telkens weer overtroffen kunnen worden. Jij neemt graag initiatief, bent een aanpakker en praat makkelijk met gasten en collega’s. Maar bovenal straal je plezier uit voor dit prachtige vak en alle fantastische groenten. Jij zoekt nieuwe uitdagingen wanneer het gaat om vakinhoudelijke kennis en ervaring op de vloer. Jij raakt enthousiast van alles wat je de kans biedt iets nieuws te leren en je staat open voor spannende avonturen en meer verantwoordelijkheid. Want als jong en dynamisch team, heeft Le Jardin haarzelf inmiddels bewezen als geduchte speler in het horecalandschap, waar ontwikkeling en kennis voorop staan met aandacht voor product en mens, maar werken vooral met veel plezier voor datgene wat wij doen en waar wij eigen initiatief, ontwikkeling en een goede werk-privbalans belangrijk vinden.

Wat biedt het bedrijf?

Le Jardin biedt een persoonlijke, attente en gastvrije eetervaring voor gasten waarbij de middag of avond draait om ‘Groentenomie’. Vanuit jarenlange keukenervaring en serviceniveau van eetcaf tot sterrenzaak, is dit project geboren met passie, plezier en interesse voor ons vak. Le Jardin, ht bourgondische groenterestaurant waar vakmanschap en gastheerschap boven aan de agenda staat. Want als jong en dynamisch team, heeft Le Jardin haarzelf inmiddels bewezen als geduchte speler in het horecalandschap, waar ontwikkeling en kennis voorop staan met aandacht voor product en mens, maar werken vooral met veel plezier voor datgene wat wij doen en waar wij eigen initiatief, ontwikkeling en een goede werk-privbalans belangrijk vinden.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder