Kok

La Vie Utrecht Kok waarbij alle facetten van de horeca aan bod komen!

Werken in het leukste restaurant van Nederland, samen met Team La Vie verzorgen we dagelijks een lunchbuffet voor 350 gasten, dat is best doorwerken maar geeft ook veel voldoening. Naast actief meewerken krijg je een alle facetten van de keuken te zien, bestellingen, foodcost control, HACCP enz. We werken de meeste diensten van 8:00 - 16:00 uur en zijn over het algemeen in het weekend vrij... Horeca met kantoortijden!

Naar wie zijn wij op zoek?

Hygienne en HACCP op de eerste plaats! En verder een goede dosis positiviteit en energie!

Wat biedt het bedrijf?

La Vie zorgt voor een thuisgevoel, zowel voor haar gasten als voor haar medewerkers. Een thuisgevoel is nodig om je te ontwikkelen en de kansen die La Vie geeft ook aan te kunnen grijpen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder