Manager / ondernemer horeca

Restaurant De Rechtbank

Bij De Rechtbank is geen dag hetzelfde: doordat we niet alleen een restaurant hebben, maar ook een bovengelegen hotel en een groot aantal vergader- en feestzalen, variëren werkzaamheden ook veel – je vervelen zul je niet! Ons team van smaakmakers werkt nauw samen om gasten gelukkig te maken! Wij bieden jou een allround stage aan waar niet alleen de vaktechnische, maar met name jouw persoonlijke ontwikkeling, groei en gastgerichtheid centraal staan. Naast een supergezellig team hebben wij jou het volgende te bieden: - Een breed aanbod aan trainingen via online Learningsysteem Goodhabitz; - Een meekijkje in alle facetten van ons overkoepelende bedrijf Utrecht City Concepts; - Korting bij de leukste Utrechtse horeca en in de mooiste boetiekhotels van Utrecht; - Regelmatige feedback-gesprekken met jouw begeleider zodat jij nooit stil staat en je je blijft ontwikkelen; - Een sportabonnement voor maar €18,- per maand met alle faciliteiten bij sportschool TrainMore.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je hebt een passie voor goede service en bezorgt gasten graag een glimlach op hun gezicht - Je bent flexibel: sommige shifts zullen 's avonds of in het weekend vallen - Je bent een leergierige stagiair en toont graag inzet;Je gaat secuur te werk en je bent niet bang om met nieuwe ideeën te komen om het onze gasten nog meer naar de zin te maken - Startdatum is flexibel.

Wat biedt het bedrijf?

- Je werkt in een gezellig team waar ruimte is voor jouw initiatief - Je krijgt een salaris conform de nieuwe Horeca CAO - Daarbij krijg je professionele trainingen;Je profiteert van korting bij de leukste horecazaken van Utrecht - Je kunt een voordelig bedrijfsabonnement bij TrainMore nemen - Je werkt binnen de grotere organisatie Utrecht City Concepts, waar veel voor georganiseerd wordt met gezellige collega's alom.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder