Leidinggevende bediening

Restaurant Goesting SUPERTALENT - TOP GASTHEER/VROUW - FANATIEK - ENERGIEK - LEIDER

Je gaat ALLES leren, we nemen je mee op alle niveaus. Wijnkaart, menukaart, wijn/spijs, digestieven, zuidwijnen, likeuren, etc etc Goesting is een a la carte restaurant, onze gasten willen een hele middag of avond bij ons doorbrengen. Onze bedieningsteam zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, van ontvangst tot het 'uitzwaaien'. Ons gastheerschap is oprecht, en we leveren 'maatwerk'. Ieder gast kent een andere unieke benadering. Na een paar weken gaan we je leren om een avond te gaan 'draaien', oftewel je krijgt de regie en de leiding, en dit is een pittige en zeer uitdagende job. Jij krijgt de verantwoording over alles.

Naar wie zijn wij op zoek?

Energiek, fanatiek, leergierig, teamplayer. Je bent echt gek van ons mooie vak, en je wil daarover alles weten. Je kan tegen een stootje, en je bent fit.

Wat biedt het bedrijf?

Goesting bestaat al 23 jaar, en we zijn nog net zo fanatiek en energiek als in ons eerste jaar. Je komt te werken in een ervaren team Olv twee vakidioten en geschoolde managers. We hebben heel veel te bieden op het gebied van wijn, digestieven, likeuren, cocktails maar ook mbt wijn/spijs arrangementen. Zeven dagen per week open voor lunch en diner en iedere dag gaan we ervoor !

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder