Gastronoom / sommelier

Restaurant Maeve Gastronoom/sommelier | casual fine dining | jong en ambitieus team | nieuw restaurant in Utrecht | Maeve is op zoek naar de talenten van de toekomst!

Als leerling gastronoom/sommelier verzorg je samen met het team de totaalbeleving van de gast. Van een hartelijk ontvangst van de gast tot het meedraaien in het restaurant. Ook het meedenken op het gebied van dranken, producten en service hoort erbij. Je komt te werken in een team van jonge, ambitieuze professionals die jou graag begeleiden en helpen groeien in het vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Een leergierige en gemotiveerde instelling • Open instelling voor coaching en begeleiding door het team • Een natuurlijk gevoel voor gastvrijheid • Een open en verzorgde uitstraling

Wat biedt het bedrijf?

Maeve biedt: • Professionele begeleiding en coaching om jou te helpen groeien en ontwikkelen • Een werkomgeving met een jong, doelgericht en ambitieus team • Ruimte voor jouw inbreng en ontwikkeling van je kennis en ervaring • Ruimte voor professionele en persoonlijke groei • Een werkplek in hartje Utrecht

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P3-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • P3-K2-W3 Selecteert dranken
  • P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken

lees verder