Stadsbrasserie de Utrechter Toffe leerplek in het hart van het land! Ben jij een match voor ons? Wij zoeken een enthousiaste leerling-kok(kin)!
Onze keuken bestaat uit een jong maar professioneel team van ongeveer 10 personen. ‘s Ochtends doen wij aan banqueting & lunchbuffetten voor vergaderzalen op de tweede verdieping en broodjescatering op verschillende locaties binnen de stad. Vanaf 11:30 draaien we à la carte lunch met een moderne lunchkaart. Vanaf 17:00 beginnen wij met ons dinerconcept waarbij wij voor een vaste prijs allerlei kleine, culinaire gerechtjes serveren. Ook beschikken wij over een ‘eventspace’ die op verschillende manieren wordt ingezet: private dining, feesten, partijen, bruiloften; niets is te gek. In ons restaurant is ruimte voor 80 à 100 couverts, in de eventspace kunnen we een soortgelijk aantal gasten kwijt. Als kok werk je bij ons met veel verse, lokale producten en ingrediënten. Je werkt aan een moderne, creatieve menukaart met allerlei verschillende verse bereidingen. Vis fileren, brood bakken, gelletjes maken of sous-vide garen: bij ons is het allemaal te leren en te doen!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste, leergierige mensen die het leuk vinden om in teamverband iets moois neer te zetten!
Wat biedt het bedrijf?
De Utrechter laat zich inspireren door lokale producten, talenten en makers. Dit zie je terug op onze lunch-, borrel- & dinerkaart, waar producten van Utregse makelij veelvuldig op vertegenwoordigd zijn. Ook binnen onze zaak vallen verschillende stukken Utrecht te bewonderen; ieder jaar hangt er een expositie van een Utrechtse kunstenaar door de zaak verspreid. De Utrechter probeert een voorbeeld te zijn van een duurzame, bruisende en verbinden horecalocatie waar Utrecht een centrale rol speelt. Wij bieden mensen een positieve, energieke en leerzame (werk)omgeving. Bij ons beleef je de stad! Ons publiek bestaat uit een mix van Utrechters, bezoekers aan ons stadsie en zakelijke gasten. Een zakelijke lunch? Private dinner? Uitgebreid walking dinner? De Utrechter kan het.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken