Taart. Zelfstandig werkend bakker niveau 3 zowel BOL als BBL
Wij zijn een groeiende onderneming met als hoofddoel verkoop van patisserie aan particulieren en horeca. We hebben (vinden we zelf:) een hele toffe winkel op een hele toffe locatie. Hou jij er van om lekkere mooie en kwalitatief hoogwaardige producten af te leveren dan ben je bij ons van harte welkom om ons te helpen groeien. Wij bakken vanaf de basis, geen pakjes en geen zakjes. Ook zijn wij leverancier van Vegan producten.We zijn goed met het openbaar vervoer te bereiken Je start door de week om 9.00 en op zaterdag (indien van toepassing) om 8.00. NB BBL leerweg mogelijk
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij vinden het fijn wanneer je eerlijk, open en sociaal bent. Oh en tegen een grapje kunt Belangrijk om te weten: wij nemen studenten aan van niveau 3 en 4 vanaf het 2e leerjaar! We zijn van mening dat 1e jaars studenten bij ons niet genoeg toe komen van wat de opleiding vraagt!
Wat biedt het bedrijf?
wij bieden een leerplek waarin ruimte is voor experimenteren, eigen inbreng en persoonlijk groei. Je staat hier niet alleen, wij staan voor je klaar. Feedback krijg je van ons op een opbouwende en duidelijke manier, zoete broodjes bakken we niet.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten