Manager / ondernemer horeca

The Nox Hotel

Binnen 24 uur alle verwachtingen van de gast overtreffen, dat is waar wij voor gaan en waar bij ons gastvrijheid om draait. Met dit in je achterhoofd en een glimlach op je gezicht houd jij samen met je collega’s de receptie draaiende. Elke dag is anders en elke situatie ben jij al multitaskend de baas, samen met onze andere supersterren. Je hebt de gedeelde verantwoordelijkheid over de receptie, schakelt dagelijks met onze housekeeping en zorgt ervoor dat elke kamer weer spik en span in orde is. Jij lost klachten zonder problemen op, je bent op de hoogte van de nieuwste hotspots in Utrecht en je neemt verantwoordelijkheid voor de veiligheid van iedereen die zich in het pand bevindt. Warm en nachtelijk. Romantisch en karakteristiek. Welkom in The Nox.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Bij voorkeur spreek je ook nog een andere (derde) taal. Je hebt geen bel-angst. Je bent flexibel in je tijd. Geen 9-5 mentaliteit want je hebt wisselende diensten. Je neemt graag de verantwoordelijkheid op je. Je bent leergierig en wilt er voor de volle 100% voor gaan. Ook bij lastige gasten blijf je rustig en vriendelijk.

Wat biedt het bedrijf?

Een stage met leuke collega's in een jong en hecht team; Werken in een mooie omgeving en een gloednieuw hotel; Flexibiliteit; Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen; Stagevergoeding; Weet waar je werkt, kom gratis overnachten in het hotel Korting op Marie Stella Maris producten Korting op een overnachting bij een van onze hotels, voor jou of je familie;

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder