Leidinggevende bediening

Valk Exclusief I Hotel Utrecht Leergierige leidinggevende bediening gezocht

Als leerling in de bedrijfleiding verzorg je samen met het bedieningsteam het ontbijt, lunch en diner in het a la carte restaurant en in de bar/lounge. Daarnaast verzorg je de bediening op de banqueting afdeling waar vergaderingen, beurzen, buffetten, recepties maar ook bruiloften en familiefeestjes plaatsvinden. Een team van goed opgeleide leermeesters staat klaar om jou met je taken te begeleiden, zowel theorie als praktijk. Tevens organiseren wij regelmatig excursies om zo het product waarmee gewerkt wordt dichter bij jou te brengen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Profiel: - je bent enthousiast en leergierig en hebt een sociaal karakter - je bent gastvrij, servicegericht en representatief - je bent flexibel qua werktijden - je neemt je verantwoordelijkheid en vindt het leuk om in een groot team te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij Bieden: - veel ruimte om je leerstof in de praktijk te brengen - ervaren leermeesters die je begeleiden met je opdrachten en taken en graag hun kennis en vaardigheden overdragen - een gezellige en professionele werksfeer - een goed uurloon - goede maaltijden - leuke leerlinguitjes - doorgroeimogelijkheden - personeelstarief voor overnachtingen bij Valk Exclusief Hotels

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder