Servicemedewerker

Valk Exclusief I Hotel Utrecht Allround werkplek voor enthousiaste stagiaire

Tezamen met je collega’s en leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in en om onze (vergader)zalen. De functie betreft een combinatie van banqueting-werkzaamheden (vergaderzalen) en basis-restaurantwerkzaamheden. In overleg is ook meelopen op andere afdelingen mogelijk, zoals Technische dienst, Schoonmaak etc Taken en verantwoordelijkheden: * Klaarzetten/opbouwen van de zalen, audiovisuele apparatuur gereed maken, maken en serveren van dranken, het op- en afbouwen van zalen, gastenverzoeken afhandelen * Ontvangen van gasten en opdrachtgevers, verwijzen naar de te gebruiken zaal. Toelichten/demonstreren van de werking van de audiovisuele apparatuur. Onderzoeken en verhelpen van gemelde storingen tijdens zaalgebruik. * Afstemmen programma met contactpersoon ter plaatse. * Doorgeven bijzonderheden aan collega's in de keuken/sales/receptie * verrichten van overige, met bovenstaande verband houdende, werkzaamheden in opdracht van de leidinggevende.

Naar wie zijn wij op zoek?

Functie eisen: - Ervaring binnen de hotelbranche en in de functie van banqueting medewerker is een pre; - Prioriteiten kunnen stellen; - Representatief, stressbestendig en servicegericht; - Bereid de handen flink uit de mouwen te steken. Tijden vanaf 7, 11 of vanaf 16 uur. Het betreft voornamelijk shifts doordeweeks en in overleg zijn je diensten flexibel in te delen.

Wat biedt het bedrijf?

Van der Valk Hotel Utrecht biedt je een unieke kans op meerdere afdelingen mee te kijken, een groot en gezellig team om in te werken en eventueel een bijbaantje na afloop van je stage. Wij bieden: - veel ruimte om je leerstof in de praktijk te brengen - ervaren leermeesters die je begeleiden met je opdrachten en taken en graag hun kennis en vaardigheden overdragen - een gezellige en professionele werksfeer - een goede stagevergoeding - goede maaltijden - leuke leerlinguitjes - doorgroeimogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Is aanspreekpunt voor bezoekers
  • B1-K1-W1 Ontvangt bezoekers
  • B1-K1-W2 Draagt bij aan een veilige situatie
  • Voert dienstverlenende, servicegerichte werkzaamheden uit
  • B1-K2-W1 Assisteert bij de uitvoering van activiteiten
  • B1-K2-W2 Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit
  • B1-K2-W3 Assisteert bij voorraadbeheer
  • B1-K2-W4 Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit
  • B1-K2-W5 In behandeling nemen en registreren van incidenten

lees verder