Zelfstandig werkend kok

Casa di Verdi Catering Enthousiaste leerling kok gezocht

Bij Casa di Verdi Catering nemen we u mee op een culinaire reis rond de wereld, waarbij we de diversiteit van smaken en culturen vieren. Onze keuken is een internationaal avontuur, waarbij we gerechten van over de hele wereld tot leven brengen en een onvergetelijke gastronomische ervaring bieden voor uw evenementen. Wij koken uitsluitend met verse ingredienten zoveel als mogelijk op de locatie waar het event wordt gehouden. Dit houdt dus in dat wij een kleine vaste productieruimte tot onze beschikking hebben en vaak moeten inproviseren. Kort samengevat geen dag of werkplek is bij ons het zelfde! Bij Casa di Verdi Catering draait het niet alleen om heerlijke gerechten, maar ook om een onvergetelijke ervaring.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken enthousiaste studenten, die graag willen leren en bereid zijn om hard te werken, veel te leren, gezellige borrels te hebben. Je komt te werken bij lokaal Vaassen waar we de productiekeuken hebben en een lunchroom. Uiteraard ga je (soms) ook mee op locatie regionaal of zelfs landelijk!

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt tal van mogelijkheden om te leren. We doen kleine feestje en partijen tot bedrijfs events van 1500 gasten. Kortom iedere dag is uniek!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder