Zelfstandig werkend kok

Casa di Verdi Catering Enthousiaste leerlingen bediening, keuken en eventmanager gezocht

Dagelijkse werkzaamheden in een catering & event bedrijf of brasserie / lunchroom bestaande uit onder andere: Voor de zelfstandig werkend kok: - mice a place maken - lunch draaien - diner draaien - mooie feesten en events meemaken - leren zelfstandig werkzaamheden uit te voeren. Voor de zelfstandig gastheer of gastvrouw: - ervaring opdoen in de bediening - gastheer of gastvrouw zijn bij feesten en events - opbouwen locaties - netjes houden brasserie / lunchroom - mastiek maken - lunch draaien - diner draaien - leren zelfstandig te werken

Naar wie zijn wij op zoek?

Studenten zelfstandig werkend kok en zelfstandig werkend gastheer of gastvrouw die gemotiveerd zijn, zichzelf graag willen verbeteren, ervaring willen opdoen, mooie en bijzondere events mee willen maken en bijna iedere zondag vrij!

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een opleiding in diverse onderdelen van een jong en dynamisch bedrijf. Wil je ervaring opdoen als aankomend eventmanager, zelfstandig werkend kok of zelfstandig werkend gastheer of gastvrouw grijp dan snel deze unieke kans! Wij bieden plaatsen aan leerlingen in onze brasserie / lunchroom of tijdens onze events en bruiloften.. kortom veel Diversiteit en verschillende werkzaamheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder