Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Het Wapen van Valburg B.V. Gastheer/-vrouw

Als je bij ons komt werken kun je verwachten dat wij er met zijn alle voor gaan zorgen dat jij de fijne kneepjes van ons mooie vak leert. Hoe ziet je dag eruit: Je begint de dag met een lekkere kop koffie. Dan loop je de reserveringen en mails na. Dek je het restaurant in na het aantal reserveringen. Zorg je dat het restaurant tip top in orde is voor als de eerste gasten binnenkomen. Dan gaan we gezellig eten met zijn allen. Vervolgens geven we onze gasten een geweldige avond. Dan ruimen we gezamenlijk alle sop en laten we alles weer netjes achter voor je collega of jezelf de volgende dag. Buiten de dagelijkse werkzaamheden betrekken we je ook bij: Het bestelproces, Het meedenken met en organiseren van evenementen, speciale acties etc. Meedenken aan een nieuwe drankkaart of menukaart. Sociale media (als je dat leuk vindt) Mocht jij zelf punten hebben waarop je jezelf wilt verbeteren of waar je meer in wilt verdiepen dan staan wij daar zeker voor open!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn niet op zoek naar bepaalde eigenschappen of vaardigheden, bij ons is iedereen welkom! Waar wij vooral naar opzoek zijn is een leuke collega die graag alles wil leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een gezellige werksfeer waar kwaliteit en beleving altijd voorop staat.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder