Kok

Sunndays SUNNDAYS, JOU STAGE-WERK PLEK ALS (ZELFSTANDIG WERKENDE) KOK

Bereiden van maaltijden en het opmaken van borden mise-en-place het meedenken mbt het bedenken van gerechten werkwijze bedenken hygiƫne wetgeving, HACCP-richtlijnen en schoonmaken vd keuken goede samenwerking, luisteren en leiding geven tijdens lunch en diner (piekmomenten) gedisciplineerd werken

Naar wie zijn wij op zoek?

Je houdt er van om in teamverband te werken, leergierig en een passie voor mooie gerechten en gastvrijheid zodat je gasten een leuke middag of avond kunnen beleven dan ben jij degene waar wij naar opzoek zijn

Wat biedt het bedrijf?

Persoonlijk aandacht en begeleiding, naar de ontdekkingstocht wat jouw doelen zijn en waar jou passie ligt binnen het koksvak. Ben je sociaal, leergierig en ondernemend dan pas je zeker in ons team. Verdere belangrijke dingen die we niet vergeten zijn: Salaris in overleg Reiskosten Fooi Een weekenddag vrij

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder