Marketing & Communication Specialist

OPMAATZAGEN Nederland B.V. Stage medewerker marketing & communicatie

Liggen jouw interesses bij interieur en vind jij het leuk om anderen te inspireren? Dan leren we jou graag kennen! Jouw rol? Je helpt bij het inspireren via onze socials, stelt maandelijks onze nieuwsbrief samen en je beheert ons DIY blog. Klanten sturen dagelijks verhalen en foto's in van de bestellingen die ze bij ons hebben geplaatst, jij gaat ervoor zorgen dat ze top-notch online komen en dat het blog verbeterd wordt. Op dit moment zijn we passief-actief op Instagram, maar veel van onze klanten starten hun zoektocht daar. Jouw frisse blik en creatieve ideeën gaan ervoor zorgen dat ons Instagram-kanaal groeit en een belangrijker onderdeel wordt van onze sales support. Tijdens deze stage leer je creatief denken, krijg je inzicht in verschillende marketingtools en je werkt samen met een enthousiast team aan het vergroten van de naamsbekendheid, sales via de sociale kanalen en klantbetrokkenheid. Een afwisselende en leerzame stage vol creatieve uitdagingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij creatief, zelfstandig én klaar voor een uitdaging? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou! Wat ga je doen? - Het beheren van onze sociale kanalen - Het opstellen van een dynamische contentkalender - Maandelijks de inspiratie nieuwsbrief samenstellen Wie ben jij? - Creatief: Je hebt een goed oog voor wat werkt op social media en bent niet bang om nieuwe ideeën uit te proberen. - Zelfstandig: Je kunt zelfstandig werken en neemt initiatief om dingen gedaan te krijgen. - Communicatief sterk: Je kunt ideeën en plannen duidelijk overbrengen, zowel in teksten als visuals. - Organisatorisch: Je houdt het overzicht, zorgt dat de contentkalender up-to-date is en deadlines gehaald worden. Ben jij degene die onze socials laat stralen? We horen graag van je!

Wat biedt het bedrijf?

Bij OPMAATZAGEN.nl bieden we je de mogelijkheid om je eerste stappen te zitten binnen het werkveld van Marketing en Communicatie. We geven je de ruimte om je te ontwikkelen in de gebieden waarin je zelf interesse hebt en bieden daar de juiste handvatten en kennis voor. Afhankelijk van je eigen inzet kun je veel verantwoordelijkheden krijgen. Dit alles doe je binnen een team waar je kennis maakt met verschillende specialisten die je allemaal iets bij kunnen brengen van hun vakgebied.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder