Meewerkend horeca ondernemer

Van der Valk Hotel Veenendaal F&B Stagiair(e)

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL --> Dit is een algemene vacature. Het kan dus zijn dat de stageplek niet meer beschikbaar is. De actuele beschikbare stageplekken vind je op onze site. Van der Valk Veenendaal is een erkend leerbedrijf. Op iedere afdeling lopen meerdere leermeesters om leerlingen en stagiaires zo goed mogelijk te begeleiden. Wij hebben de afgelopen jaren al heel veel studenten van verschillende scholen mogen begeleiden. Het hele jaar door hebben wij verschillende stage- en leerplaatsen beschikbaar. Op onze site www.hotelveenendaal.com/vacatures kunt u onze vacatures terugvinden maar daarnaast kunnen wij ook altijd bekijken of we een op maat gemaakte leerplek kunnen samenstellen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een energieke duizendpoot die graag de handen uit de mouwen steekt, gasten op een correcte manier aanspreekt en die zelfstandig maar zeker ook in teamverband kan werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat biedt het bedrijf?

- Een dynamisch team met jonge en ervaren collega’s. - Een ervaren stagebegeleider die echt de tijd voor je neemt maar jouw ook de vrijheid geeft om je stage zo in te richten als jij het wilt. - Doorgroeimogelijkheden binnen ons team en zelf naar andere afdelingen als daar jouw interesses liggen. - Een marktconforme beloning voor je werkzaamheden als je 4 dagen in de week stage loopt voor een periode van 20 weken of langer. Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via www.stagebijvandervalk.nl.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder