Sillyfox PASSIE VOOR MOOIE PRODUCTEN, DEZE DELEN MET ONZE MEDEWERKERS EN DIE MET LIEFDE BEREIDEN VOOR ONZE GASTEN
Werken in een open overzichtelijke keuken, waarbij je op het podium staat en de tafels met gasten om jouw heen gedrapeerd staan. We zijn een klein huiselijk team die elkaar aansteekt met hun passie en waarop jij meegenomen wordt in de verfijning van het mooie koken. Wanneer je de verfijning onder de knie hebt, zie wij je graag door groeien naar meer verantwoordelijke taken. Werken met de mooiste producten , vaak ook uit de regio, waarbij de verhouding groenten en vis / vlees een mooie balans heeft met het gedachtegoed van de Dutch Cuisine in ons achterhoofd. Kwaliteit begint bij de inkoop en dit willen we terug zien op de tafels bij de gasten. Wij zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag voor lunch en diner en vinden het zelf ook fijn om voldoende tijd over te houden voor het thuisfront.
Naar wie zijn wij op zoek?
Mensen die goed kunnen werken in team verband met enthousiasme en een leergierige houding. Iemand die houdt van de mooie spullen die moeder aarde te bieden heeft, die met liefde kan behandelen en bewerken en daar kriebels en er de kracht van krijgt om de verfijning te borgen. Je bent creatief en hebt oog voor details, weet de mensen om je heen te motiveren om kwaliteit te borgen in het productie proces. Heb jij die aangeboren levensvisie, dan leren wij jouw alle verfijning in de techniek en management die daarbij komt kijken.
Wat biedt het bedrijf?
* Werken in een huiselijk klein team * De sfeer van passie meekrijgen * geborgenheid krijgen en je thuis voelen * Werken met de mooiste producten * 3 a 4 vaste stagedagen met de daarbij behorende salaris * Gegarandeerd vrij van zondag t/m dinsdag * het in acht nemen van eventueel gemaakte overuren en het verwerken daarvan * doorgroei mogelijkheden * Goede cao afspraken
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan