Odille B.V. Culinair talent
Odille biedt een unieke omgeving, een ontspannen gepersonaliseerde sfeer, een belevingsruimte, in harmonie. Als Chef de Partie coördineer en regel je de uitvoering van de werkzaamheden in de diverse afdelingen van de keuken. Daarnaast ondersteun je Casimir Evens bij uiteenlopende werkzaamheden zoals het klaarzetten van je mise & place voor jouw eigen partie in de keuken, en het tot in detail uitwerken van gerechten in het menu. Heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij de collega waar naar we op zoek Blijvende herinneringen, verbindingen en verrassingen
Naar wie zijn wij op zoek?
Als Chef de Partie rapporteer je direct aan de Chef. Hij of zij is verantwoordelijk voor het overzien van de toegewezen keuken stations op de consistentie van de bereiding van de gerechten volgens het recept van Chef Casimir Evens en draagt bij aan de kwaliteit die in lijn is met Odille In deze positie overzie jij het toegewezen station en collega’s met betrekking tot de kwaliteit van de producten en bereidingen volgens onze kwaliteit standaarden. Als Chef de Partie Je volgt de recepten en weet breuk en verspilling goed te managen. Bovendien zorg je er voor dat alle stations te allen tijde schoon en netjes zijn en dat je collega’s volgens de hygiëne- en veiligheidsregels werken.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou onder meer: • Werken in een creatieve omgeving waarin we gaan voor het hoogst haalbare op gastronomisch gebied. • Miikitco first black edition keuken met alle moderne apparatuur. • Werken met Annoncer, het fijnste digitale keukensysteem op de markt. • Begeleiding door leermeester chef Casimir Evens • Vrij op maandag, dinsdag en een zondag avond • Gratis bedrijfskleding inclusief was service. • Ruimte om te leren van de opstart van een nieuwe onderneming. Mogelijkheden tot doorgroeien Regelmatige evaluatie van het team en persoonlijke ontwikkeling .
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat