Gespecialiseerd kok

De Koetsier Leerling gespecialiseerd kok gezocht

Ontzettend trots zijn wij op onze notering in de Lekker500 en Michelin Gids 2021 van het afgelopen jaar. We blijven daardoor gemotiveerd gaan door met het verwennen van onze gasten op een mooi culinair niveau! We zoeken een gemotiveerde leergierige leerling met een brede interesse in ons mooie vak. Is mayonaise voor jou een product dat je zelf maakt in plaats van een potje open te draaien en vind je het leuk om vis te fileren, met vergeten groentes te werken en zelf bonbons te maken? Dan zijn wij wellicht het passende leerbedrijf voor jou! We zoeken een leerling voor de keuken met interesse in het hogere segment. Iemand die samen met ons streeft naar een culinaire beleving voor onze gasten. Elke dag gaat voor perfectie en geniet van werken met mooie verse producten. Iemand met passie voor koken, die met ons streeft naar het hoogst haalbare! We bieden je een gezellig en jong team met een leuke werksfeer, prachtige verse producten om mee te werken en zondag lekker vrij!

Naar wie zijn wij op zoek?

De nodige ervaring in de keuken, het werken met een bonnensysteem en zeker voorkennis in de wereld van chocolade en patisserie wordt erg gewaardeerd! Verder serveren onze koks geregeld gerechten uit dus je moet een vlotte babbel hebben en niet schuw zijn om met gasten te kletsen vanuit onze open keuken!

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een leuk jong keukenteam met een chef gespecialiseerd op het gebied van chocolade en patisserie. Een keuken van net 5 jaar oud met alle gemakken van dien, we maken alles zelf. We gaan geregeld op bezoek bij onze leveranciers en betrekken daar graag het hele team bij om daar wat van te leren!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder