Gespecialiseerd kok

Lseven B.V. Gespecialiseerd Kok bij Lseven Beachclub in Boxtel

Gasten verwennen, verrassen, maar vooral een top service bieden dat is wat we bij Lseven het liefste doen. Wie bij Lseven komt eten en drinken of een geweldig event komt bezoeken, komt voor een totale beleving. En dat betekent dat alles moet kloppen. Je besteedt, samen met je collega’s in de keuken, veel aandacht aan de smaak en de presentatie van de gerechten en laat graag in de details jouw liefde voor het vak zien.

Naar wie zijn wij op zoek?

energie en enthousiasme Jij stroopt de mouwen graag op en bent een échte aanpakker

Wat biedt het bedrijf?

Bij Lseven kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan een prachtig restaurant aan het water in Boxtel. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Dat betekent dat we buitengewoon collegiaal zijn en oprechte aandacht voor elkaar heel erg belangrijk vinden. Maar bovenal garanderen we jou een zeer fijne werkplek met doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vaste baan.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

lees verder