Odille B.V.

  • Naam Odille B.V.
  • Leerbedrijf ID 100724272
  • KvK naam Odille B.V.
  • KvK nummer 85842737
  • KvK vestigingsnummer 000051862735
  • Bedrijfsindeling Restaurants
  • Telefoon +31413786352
  • Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
  • Totale capaciteit 9
  • Stage/bbl overeenkomsten 5

Organisatieprofiel

  • Omschrijving Odille Blijvende herinneringen, verbindingen en verrassingen Het letterlijke middelpunt zijn voor de beleving met de keuken, zowel in het interieur als in inspirerende en creatieve gerechten. Voor iedereen een intieme kijk en directe verbinding met de keuken, om een intiem moment te laten ontstaan door interactie en het delen van kennis en ervaring. Onze visie is een trendsettend autonoom concept, gericht op een totaalervaring, met een Brabants DNA. Voor iedereen een intieme kijk en directe verbinding met de keuken Een geheel open ruimte, gedomineerd door de keuken. In deze setting krijgt het vakmanschap en waarde van de keuken een belangrijke rol in de gastbeleving. Vanuit iedere tafel en plek in het restaurant een eersterangs zicht op een specifieke sectie van de keuken, het voorkomen van barrières en achterliggende zones vergroot maximaal de interesse en impact. Een open ruimte, een transparante blik op iedere fase van de voorbereiding en afwerking, geen ruimte voor misleiding of gesjoemel; oprecht, eerlijk en transparant, altijd een belofte voor kwaliteit. De gevel is voorzien van enorme raampartijen van grond tot plafond, aan de gehele zijde van het pand, zullen de dynamiek met het dorpsleven van Sint-Oedenrode versterken, naamsbekendheid vergroten, en een uniek kijkje bieden voor iedere nieuwsgierige passant.
  • Informatie Leren & Werken Chef Casimir deed zijn opleiding bij de Rooi Pannen in Eindhoven en volgde de Sterklas van het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Na ruim ervaring te hebben opgedaan bij sterrenzaken, als Avant-Garde, Boreas, De Lindehof van Soenil Bahadoer en ’t Zilte 4 jaar de rechterhand van Chef Viki Geunes in België, wordt Casimir in 2012 Chef de Cuisine bij restaurant Pastorale** van Bart de Pooter. Casimir kookt in dit top restaurant zes jaar lang 2 sterren en blijft ondanks grote bekendheid in België in het Nederlandse ‘onder de radar’. Chef Casimir Evens, verkozen tot Chef Belofte van het Jaar 2017. In de woorden van een eerdere gast: “TOP! Letterlijk én figuurlijk.” “Feel the extraordinary!” Casimir : “Ik kook al jaren op niveau, ik wil in Vane gewoon een gaaf concept neerzetten, iets anders dan wat men gewend is in de huidige hotelwereld. Vane is korte tijd al een van de bekendste hotspots in Eindhoven, met een heel eigen ontspannen sfeer. Onder toevoeging van mijn eigen smaak en stijl wordt hier ‘lichtheid anno 2020’ gerealiseerd.
  • Informatie Student Chef Casimir ging naar de De Rooi Pannen in Eindhoven waar hij tien jaar geleden als uitblinker op het schild werd gehesen om zijn inzet, ambitie, betrokkenheid en creativiteit. Hier wordt duurzaam gewerkt op hele creatieve wijze met originele smaken en bereidingen waarin de groenten de hoofdrol opeisen. Geheim bestaand niet wil al mij kennis en ervaringen delen met de nieuwe generatie
  • Organisatie kenmerken
    • Mogelijkheden voor zij-instromers

Odille B.V.

  • Naam Odille B.V.
  • Leerbedrijf ID 100724272
  • KvK naam Odille B.V.
  • KvK nummer 85842737

Erkenningen

Sector: Horeca en bakkerij

Odille B.V.

  • Naam Odille B.V.
  • Leerbedrijf ID 100724272
  • KvK naam Odille B.V.
  • KvK nummer 85842737

Contactpersonen (2)

Naam Rollen Opleidingen