Manager / ondernemer horeca

The Yard Noordkade - Restaurant Koopvaart Enthousiaste en gastvrije student gezocht!

Tijdens je stage werk je vooral in ons restaurant Koopvaart, het hart van The Yard. Je begint de dag met het voorbereiden van ontbijt of lunch, ontvangt gasten met een glimlach en leert hoe je service op hoog niveau biedt. Je ondersteunt bij mise-en-place, het opnemen en serveren van bestellingen en het afronden van een goede gastbeleving. Dit alles in combinatie met check-ins voor het hotel of het checken van kamers, zodat je een breder beeld krijgt van hospitality. Wat je leert: - Professionele bediening en gastcontact - Werken in een sfeervol, boetiekhotel met restaurant - Plannen en samenwerken in de horeca - Flexibel schakelen tussen restaurant en hotel - Meedenken in service en uitstraling Wij kijken er naar uit om je hier te ontvangen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige student die graag in de horeca werkt en blij wordt van het verzorgen van een fijne gastbeleving. Je hebt een gastvrije houding, bent sociaal en houdt van aanpakken. Vaardigheden en eigenschappen die goed van pas komen: - Representatief en gastvrij - Stressbestendig en flexibel - Teamspeler, maar ook zelfstandig - Interesse in horeca, service en gastvrijheid

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een fijne werksfeer, flexibele werktijden en een leuk team

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder