Zelfstandig werkend kok

Brown's Brown's Lunchclub

Brown's Lunchclub is een Lunchroom die van dinsdag tot en met zondag geopend is. We zitten dagelijks vol gereserveerd voor lunch en high tea dus de dagen vliegen hier voorbij. We zijn vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur geopend. Rond deze tijden zul je dan werkzaam zijn. Je staat dagelijks met 5 andere collega's in de bediening en 4 koks werkzaam in de keuken. Je komt verder in een solide bedrijf terecht waar de werkzaamheden duidelijk worden verdeeld. Je zal verantwoordelijk zijn over je eigen wijk en daar de behorende taken bij uitvoeren. We leggen onze gasten in de watten en willen graag dat ze terug komen. We hebben ook veel vaste gasten dus dan kun je wel voorstellen dat het goed is.

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamplayer, Sociaal, Zelfstandig Werkzaam, Flexibel

Wat biedt het bedrijf?

Je komt in solide team terecht. Je werkt met collega's die al meer dan 10 jaar samenwerken in de keuken. Aangezien de drukte zoeken we hier altijd nog hard werkende collega's voor. Je zal mee openen en sluiten op een dag waardoor je werkdagen er van 9:00 tot 16:30 eruit zullen zien. Alles word huisgemaakt dus we hebben een drukke MEP lijst waardoor zelfstandigheid goed uitkomt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder