Uitvoerend bakker

De Echte Bakker Moeskops Talent van onze Tent

Wat gaat de student of werknemer doen? Een student start in de ochtend om 05.00 uur samen met de 5 collega's in de bakkerij. Er wordt gestart met de dagverse producten voor de winkels. Vanaf 9 uur begin je met de bereiden van de dagproducten zoals appelflappen, taart, cake, broodjes etc. Hiervoor moet je goed samen kunnen werken, gemotiveerd zijn om het vak te leren en zelfstandig leren werken, waarbij je eigen creativiteit ingezet mag worden om mee te denken.

Naar wie zijn wij op zoek?

goed kunnen samenwerken in een team inzicht hebben in het vak enige kennis hebben over samenstellen voorbereiden en het van maken producten

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons in de bakkerij zijn volop doorgroeimogelijkheden, kans op een vaste aanstelling is aanwezig. We zijn een goed en hecht team waarin hard gewerkt kan worden, waarin een goede kwaliteit en gezelligheid voorop staan en waar we open staan voor jouw vragen en je hierbij veel willen leren over het ondernemen en vak van bakker.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder