Leidinggevende keuken

Lovano Kitchen & Bar Leidinggevende keuken

Ben jij een leerling leidinggevende keuken en wil jij de mooie kneepjes van het vak leren? Is koken je passie en ben je volop bezig met de laatste trends op het gebied van producten en kooktechnieken? Dan zoeken wij jou! Lovano is een gloednieuw horecaconcept in Veldhoven. Hier geniet je van eerlijke smaken en ontmoet je elkaar op een ongedwongen manier: een combinatie van de gezelligheid en de intimiteit van het dorp, met de vooruitstrevendheid en het eigentijdse van de stad. Samen zorgen we ervoor dat onze gasten zich écht welkom voelen. Functiebeschrijving | wat ga je doen Als leerling leidinggevende keuken draai je bij ons volop mee in de keuken en leer je hoe je kunt spelen met smaak, kleur en presentatie. Samen met de rest van ons keukenteam probeer je onze gasten dagelijks te verrassen met de mooiste gerechten. Je bent niet bang voor een uitdaging en wilt graag werken met lokale producten en bijzondere ingrediënten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Must haves • Liefde voor het horecavak • Creativiteit • Communicatief vaardig • Empathisch vermogen Nice-to-haves • Sociale hygiëne • BHV en/of EHBO diploma • Kennis van calculaties in Horeko • Kennis van de HACCP regelgeving • Gestructureerd kunnen werken • Ambitie Verantwoordelijkheden • Het bereiden van lunch-, diner- en borrelgerechten volgens recept en planning • Uitvoering van de mise en place • Naleven van de HACCP regelgeving

Wat biedt het bedrijf?

Wat hebben wij te bieden? • Een inspirerende omgeving, passend bij een vernieuwend horecaconcept • Een splinternieuwe keuken met de modernste apparatuur • Ruimte voor creativiteit • Een marktconform leerling-salaris op basis van de horeca CAO • Aanvullende betalingen zoals vakantiegeld, reiskostenvergoeding • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden • Flexibele werktijden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder