Van der Valk Hotel Eindhoven BBL Leerling Keuken
LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL. --> Dit is een algemene vacature. Kijk op onze website voor de beschikbare plekken. Ben jij onze nieuwe gepassioneerde leerling? Wil jij stage in de grootste keuken van het zuiden en ben je klaar voor een uitdagende stage? Wil jij tijdens je stageperiode meerdere restaurants ervaren? Het kan allemaal, want wij zijn namelijk opzoek naar leergierige collega's voor onze restaurants in Hotel Eindhoven.Wij zijn op zoek naar een Keuken leerling voor Van der Valk Hotel Eindhoven, één van de grootste congress & event hotels van Zuid-Nederland met 3 diverse restaurant outlets. Hotel Eindhoven verzorgt alle faciliteiten rondom Food & Beverage. Denk hierbij aan ontbijt voor de hotelgasten, lunch en diner in de brasserie, (familie) buffet, Sushi & Steaks in onze hotelbar maar ook banqueting en de culinaire invulling tijdens (grote) events. Ga jij voor afwisseling of specialisme, beide facetten zijn mogelijk
Naar wie zijn wij op zoek?
Werken bij de toekan betekent: werken bij het meest gastvriendelijke hotel van Nederland. Jouw positieve instelling sluit hier perfect bij aan. Je volgt een MBO Horeca-opleiding, bent ambitieus, weet van aanpakken en werkt graag in een team.
Wat biedt het bedrijf?
Het horeca vak leren binnen een geweldig team? Dat kan! - 4 verschillende outlets dus veel afwisseling en roulatie - Mogelijkheden tot extra trainingen - Doorgroeien met veel aandacht op persoonlijke ontwikkeling - Mogelijkheid tot leiding geven - Mogelijkheid op vaste aanstelling - Personeelsfeesten -en activiteiten - Ruime keuze in rooster zowel ochtend als avond, af en toe een weekend vrij - Meekijken op andere afdelingen binnen het hotel - Jong en dynamisch team! Heb je interesse in deze leerplaats? Solliciteer dan direct via https://stagebijvandervalk.nl/l/nl/o/bbl-leerling-keuken
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat