Leidinggevende keuken

Restaurant Zarzo Leer van de beste en wordt onderdeel van de Zarzo Familie!

Als BBL-student krijg je bij ons de kans om je op een goede manier voor te bereiden op je eindexamen. We wisselen regelmatig van parti, zodat iedereen in de keuken een keer op een andere plek heeft gestaan gedurende het jaar. Er is op een menukaart voldoende ruimte voor eigen inbreng, waardoor creativiteit wordt gestimuleerd. Zarzo is een mooi eindstation om in de laatste jaren van je opleiding echt op hoogwaardig niveau op smaak te leren koken. Je krijgt al snel de vrijheid om onder begeleiding je eigen parti te draaien en uit de groeien tot een ware chef de parti.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn binnen ons team altijd op zoek naar jonge talenten met passie voor het horecavak. Ervaring in het vak is een pré, maar we hechten veel waarden aan onderstaande kernkwaliteiten. Samenwerkingsgericht | Een teamspeler zijn die goed kan samenwerken en communicatief vaardig is. Probleemoplossend vermogen | Snel en effectief oplossingen kunnen bedenken voor uitdagingen. Leergierig | Snel kunnen leren en zich aanpassen aan nieuwe situaties of technologieën. Betrouwbaarheid | Afspraken nakomen en consistent presteren.

Wat biedt het bedrijf?

Binnen Zarzo bieden wij leerplaatsen voor ambitieuze studenten die willen werken in de top van de gastronomie. Dit kun je van ons verwachten: - Onder de vleugels van onze chefs jezelf ontwikkelen op gastronomisch niveau. - Kennis en ervaring opdoen in een omgeving waar gastvrijheid en kwaliteit centraal staan. - De mogelijkheid om door te groeien naar de absolute top van de gastronomie. - Onderdeel uitmaken van de Zarzo Familie, waar je het beste uit jezelf kunt halen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder