Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V. Word jij de nieuwe Horeca-topper op een vakantiepark? Kijk naar de mogelijkheden op Buitenplaats Beekhuizen!
Wil jij weten wat erbij komt kijken om te werken op een vakantiepark? Vanuit ons restaurant Woodz draai jij mee met de dagelijkse gang van zaken. Woodz ligt in een knusse setting waarbij het onze gasten aan niks ontbreekt. Jij tovert een lach op het gezicht van onze bezoekers, of je nu een zomerdrankje serveert, een koffie to-go klaarmaakt op een gezellige zondag, een borrelplank aan tafel brengt of een aanbeveling maakt voor het diner. Bij Buitenplaats Beekhuizen vinden wij het belangrijk dat onze gasten uitgebreid de tijd kunnen nemen voor zichzelf en de mensen die zij liefhebben. Een stage bij Buitenplaats Beekhuizen betekent werken in een unieke omgeving, midden in Nationaal Park Veluwezoom. Een dynamische omgeving met verrassende ontmoetingen met gasten, maar ook met wildlife en de omliggende natuur. Het kan zomaar gebeuren dat je tijdens je werkuren een familie wilde zwijnen spot of een hert voorbij ziet springen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Gastvrij, oog voor details, creatief, sociaal
Wat biedt het bedrijf?
Op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Dan ben jij bij Buitenplaats Beekhuizen op de juiste plek! En wist je dat wij in 2023 zijn genomineerd voor het beste leerbedrijf recreatie 2023/2024. Wij vinden het leuk, en krijgen energie, om stagiaires te begeleiden en te helpen in jouw ontwikkeling in de recreatiebranche en ontwikkelen in ons bedrijf al. Neem snel een kijkje nemen op ons park in de ongerepte natuur van Nationaal Park Veluwezoom!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat