Restaurant Graan Voor Visch Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Samen met 1 van de vaste koks ga je de keuken opstarten. Je gaat de apparatuur aanzetten en je neemt de goederen die de leveranciers brengen in ontvangst. Vervolgens kijk je wat de werkzaamheden volgens een instructielijst, standaard is de mise en place voor de koude en warme kant klaarzetten zoals sla wassen, tomaten, komkommers, uitjes, etc snijden. je bakt het bake off brood af voor de lunch. In de loop van tijd pak je de recepturen van de dressings en koude sauzen erbij en zo verder ....
Naar wie zijn wij op zoek?
netjes werken en geïnteresseerd zijn
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder