Kok

De Graanbeurs Venlo B.V. Ondernemer in de keuken gezocht met een 10 voor flexibiliteit!

De student of werknemer komt te werken in de keuken van De Graanbeurs in Venlo en zijn of haar belangrijkste taken zijn het ontvangen, controleren en opslaan van de geleverde producten, het maken van de mise en place, het bereiden van gerechten en componenten en het uitgeven van gerechten aan de ´koude kant´. Daarnaast zijn er natuurlijk de schoonmaak werkzaamheden. De student of werknemer krijgt de kans om te leren onder druk te presteren met behoud van kwaliteit van het geleverde ´eindproduct´. De Graanbeurs is dagelijks van 09.00 tot 21.00 uur geopend en biedt haar gasten ontbijt, lunch en diner aan. De student of werknemer krijgt dus de kans om in iedere discipline te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

De Graanbeurs is op zoek naar jonge, leergierige en enthousiaste koks die goed in teamverband kunnen werken en zich verder willen bekwamen in alle disciplines van de keuken. De student of werknemer moet de drive hebben om uiteindelijk zelfstandig te kunnen werken. Daarnaast moet de student of werknemer over voldoende tempo van werken en daadkracht beschikken i.v.m. de grote drukte, met name op de piekmomenten.

Wat biedt het bedrijf?

Werken in een jong en groeiend bedrijf in het hartje van de stad Venlo, op de Markt bij het stadhuis, in een open keuken in de zaak zelf wat zorgt voor een optimale beleving van het vak! Wij bieden een uitstekend salaris en emolumenten, ruim boven het minimum niveau, afhankelijk van gebleken geschiktheid. Daarnaast is het ons doel om de student of werknemer op termijn een vast contract voor onbepaalde tijd te geven

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder