Leidinggevende bediening

Hospitality Exploitatie De Maaspoort B.V.

-het willen bereiken van commerciële effectiviteit -gericht op alle activiteiten rondom de gast en zijn of haar belangen -producten en diensten afstemmen op relevante ontwikkelingen in de markt - je hebt kennis van HACCP-regelgeving en kunt deze toepassen

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen wij van jou? - je geniet ervan om onze gasten in de watten te leggen en ze een onvergetelijke avond te bezorgen. Je bent gastvrij en streeft samen met het team naar de 9+ beleving voor de gast; - je staat voor kwaliteit, je bent flexibel en enthousiast om te leren en jezelf te ontwikkelen; - je bent super gemotiveerd om aan de slag te gaan binnen team Cabillaud, hebt een echte hands-on mentaliteit en bezit van een grote mate van verantwoordelijkheids-gevoel; - je bent in staat zelfstandig te werken en bent super gemotiveerd om aan de slag te gaan; - je wilt jou aangeleerde skills naar een hoger niveau tillen.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? - een inspirerende, veilige en plezierige werkomgeving midden in het hart van de stad Venlo; - een jong, enthousiast en gemotiveerd team, die samen met jou de passie voor lekker eten en hospitality deelt; - goede begeleiding door een gediplomeerd Leermeester; - salaris leerlingen conform Horeca CAO; - ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; - doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie; - flexibele werktijden (zowel doordeweeks als in het weekend)

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder