Leidinggevende bediening

Hospitality Exploitatie De Maaspoort B.V.

Als leidinggevende bediening geef je leiding aan het team van gastheren en -vrouwen van Bistro de Luif. Je bent ook een expert op het gebied van dranken en gerechten. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden goed verlopen. Je maakt bijvoorbeeld de planning voor het personeel, je maakt begrotingen en bewaakt de financin. Je werkt nauw samen met de keukenbrigade. Je doet voorstellen voor de menukaart, je houdt de voorraad in de gaten en doet de inkopen. Daarnaast ben je ook op de werkvloer te vinden. Je neemt reserveringen aan en bereidt het bezoek van gasten voor. Je begeleid gasten naar hun tafel en neemt bestellingen op. Als leidinggevende in de bediening ben jij altijd bezig met de vraag hoe je je gasten nog beter van dienst kunt zijn. Samen met jouw team geef je jouw gasten een geweldige ervaring!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen wij van jou? * je bent zelfstandig, ondernemend en hebt een commercile instelling; * je bent oplossingsgericht en communicatief sterk; * je kunt uitstekend omgaan met mensen, bent vriendelijk en gastvrij; * je kunt zorgvuldig en hyginisch werken; * je geniet ervan om onze gasten in de watten te leggen en ze een onvergetelijke avond te bezorgen. * je bent gastvrij en streeft samen met het team naar de 9+ beleving voor de gast; * je staat voor kwaliteit, je bent flexibel en enthousiast om te leren en jezelf te ontwikkelen; * je bent super gemotiveerd en hebt een echte hands-on mentaliteit en je bezit een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel; * je bent in staat zelfstandig te werken en bent super gemotiveerd om aan de slag te gaan; * je wilt jou aangeleerde skills naar een hoger niveau tillen.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? - een inspirerende, veilige en plezierige werkomgeving midden in het hart van de stad Venlo; - een jong, enthousiast en gemotiveerd team, die samen met jou de passie voor lekker eten en hospitality deelt; - goede begeleiding door ervaren collega's; - stagevergoeding; - ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; - doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie; - flexibele werktijden (zowel doordeweeks als in het weekend)

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder