Hotel Restaurant Wilhelmina BV Werk mee aan kwaliteit en groei van ons bedrijf.
Je werkt in wisselende dienst 4 of 5 dagen per week. Meestal van 14.00 tot 22.00 of 15.00 tot 23.00. De werkzaamheden zijn het bedienen van onze gasten. De bedoeling is dat je uiteindelijk zelfstandig kunt werken in het restaurant. Je gaat volledig meewerken in ons vakbekwaam en erg gezellig team.
Naar wie zijn wij op zoek?
De belangrijkste vaardigheid is interesse en je vak en inzet. De rest zal zover het er niet is samen aan gewerkt gaan worden.
Wat biedt het bedrijf?
Wij hebben een gezellig team, wat met name bestaat uit oud leerlingen van ons bedrijf. Wordt jij de volgende?
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
lees verder