Restaurant Chez l’Hêtre Culinaire topper gezocht
1. "Ontdek jouw culinaire talenten en leer van ervaren chefs in de bruisende keuken van Restaurant ChezLhêtre in Venlo." 2. "Bij ChezLhêtre krijg je de kans om als kok stagiair deel uit te maken van een gepassioneerd team, waar creativiteit en vakmanschap samenkomen." 3. "Verdiep je in de kunst van het koken en draag bij aan de creatie van verfijnde gerechten in een toprestaurant."
Naar wie zijn wij op zoek?
1. "Wij verwachten dat je als gespecialiseerd kok een passie hebt voor koken en een sterke drang om te leren en je vaardigheden te verbeteren." 2. "Als leerling in onze keuken ben je gemotiveerd, nauwkeurig en kun je goed onder druk werken, altijd met oog voor detail en kwaliteit." 3. "Wij rekenen op jouw toewijding om onze culinaire standaarden te handhaven en samen te werken met ons team om gasten een onvergetelijke eetervaring te bieden."
Wat biedt het bedrijf?
Leuk team,waar je je creativiteit kwijt kunt en verantwoording krijgt.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring