Mediavormgever

Ovation Digital Agency Stage bij Ovation: word de creatieve mediavormgever die je altijd al wilde zijn!

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de digitale wereld? Bij Ovation Digital Agency in Venlo krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen als een allround vormgever! Als stagiair bij Ovation Digital Agency ga je meewerken aan de ontwikkeling van websites, branding en online marketing campagnes voor onze klanten. Je wordt begeleid door ons ervaren en jonge team van digitale specialisten en krijgt de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen in een professionele werkomgeving. Als onderdeel van ons team krijg je de mogelijkheid om te werken aan echte projecten voor echte klanten, terwijl je tegelijkertijd de nieuwste digitale vaardigheden leert en je eigen talenten ontwikkelt. Bovendien bieden wij jou de ruimte om eigen ideeën in te brengen en je eigen stempel te drukken op de projecten waaraan je werkt. Daarnaast ben je ook welkom bij onze leuke uitstapjes! Bekijk onze diensten en ons verhaal op www.ovation-agency.nl.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Ovation zijn we op zoek naar een stagiair(e) mediavormgeving met een flinke dosis creativiteit, goede communicatieve vaardigheden en een stressbestendige houding. Samenwerken met anderen is belangrijk, dus luister- en overtuigingsvaardigheden zijn onmisbaar. Tijdmanagement en organisatie zijn cruciaal vanwege strakke deadlines. Houd je daarnaast ook nog eens de laatste trends in design en technologie goed in de gaten? Dan ben je de perfecte kandidaat voor deze stage als mediavormgever!

Wat biedt het bedrijf?

Bij Ovation bieden we als werkgever de kans om als stagiair(e) mediavormgeving aan de slag te gaan in een fijne werkomgeving met leuke extra's! Aangezien wij een klein team hebben, kunnen we persoonlijke aandacht en begeleiding bieden die bij grote bedrijven soms ontbreekt. Zo organiseren we regelmatig leuke uitstapjes, zoals een gezellige lunch buiten de deur of een bezoek aan een interessante tentoonstelling, om naast het harde werken ook plezier te maken en elkaar beter te leren kennen. Als stagiair(e) ben je bovendien onderdeel van ons hechte team, waarbij je altijd terecht kunt voor vragen, ondersteuning of gewoon een gezellig praatje. We bieden ook de mogelijkheid om af en toe thuis te werken, zodat je nog meer flexibiliteit hebt in jouw werkzaamheden.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder